ALLEN CARR IZDANJA

 

LAK NAČIN DA PRESTANETE DA PUŠITE

LAK NAČIN DA OSTAVITE PUŠENJE

Ukoliko sledite moja uputstva, bićete srećan nepušač do kraja života. - Allen Carr.

Objavljen prvi put 1983. godine, preveden je do sada na više od 20 jezika i prodat u više od 10 miliona primeraka širom sveta.

Uveravajući čitaoca da mu za oslobađanje neće biti potrebna volja, niti će dobiti na težini, da nema osećaja lišavanja, niti će mu biti potrebni dodatni podsticaji u vidu različitih medikamenata, Kar postepeno razotkriva mnoge mitove: kako pušači uživaju u pušenju, da je pušenje stvar slobodnog izbora, a oslobađa od dosade i stresa, da pomaže koncentraciju i opuštanje. Ispituje prave razloge zbog kojih ljudi počinju da puše i zašto nastavljaju, objašnjava zbog čega pokušaji ostavljanja nikotina zasnovani na snazi volje uglavnom ne deluju i izlaže svoj pristup, otkrivajući kako se nositi sa simptomima prestanka i iskušenjima. Zanimljivo je da čitajući knjigu »Lak način da prestanete da pušite«, najpopularniju od svih izdanja ikada objavljenih u vezi sa ovom temom, možete čak i pušiti, a ipak postati srećan nepušač.

Njegova veština je oslobađanje od psihološke zavisnosti. - New York Times

Drugačiji pristup, zapanjujuć uspeh. - The Sun

Obradovao me je osećaj nove slobode. - The Independent

- Jedinstven metod - Bez taktika zastrašivanja - Nećete se ugojiti - Oslobodićete se psihološke potrebe za pušenjem dok pušite - Prestanak pušenja ne znači odricanje - Osećaćete se odlično kao nepušač

 

LAK NAČIN DA SMRŠATE

LAK NAČIN DA SMRŠATE

 

„Probuditi se ujutru pun energije i slobodan da pojedeš šta god ti se jede, jedno je izuzetno oslobađajuće iskustvo! Zaista je predivno kad u ogledalu posmatrate svoje vitko telo i kada znate da ne morate da brinete da ćete se ugojiti! Takva, prelepa transformacija dogodila se meni.
Knjiga Lak način da smršate predstavlja nov, dopunjen i ažuriran metod Alena Kara s kojim ćete rešiti svoj problem sa kilogramima na jednostavan i prijatan način. Najiskrenije se nadam da će vam promeniti život onako kako je promenio i moj.“
Robin Hejli, magistar (Oxon), magistar poslovne administracije, član Alen Karovog međunarodnog udruženja terapeuta, generalni direktor Allen Carr’s Easyway (International) Ltd.

NARUČITE ODMAH